WIE ZIJN WIJ

Drs. Paulien Kuipers is GZ-psycholoog/kinderpsycholoog, directeur/hoofdbehandelaar Stichting Kinderleven en auteur van het boek 'Eerste hulp bij Hechting', uitgeverij de Tijdstroom. Na haar studie aan de Universiteit van Groningen werkte zij als docent in het onderwijs, als pedagoog / kinderpsycholoog in de GGZ en als gedragsdeskundige bij de Raad voor de Kinderbescherming. In 2000 startte de vrijgevestigde kinderpsychologen-praktijk in Maastricht. Haar werkervaring vormt samen met haar ervaring in het moederschap een inspiratiebron in het werk voor Stichting Kinderleven.Drs. Irene Mol
 is orthopedagoog generalist/GZ-psycholoog en Infant Mental Health (IMH) specialist en als behandelaar verbonden aan Stichting Kinderleven. Momenteel is ze ook als IMH specialist aan het Amstellandziekenhuis verbonden. Daar begeleidt zij aanstaande ouders tijdens hun gecompliceerde zwangerschap.

Nicole van der Veeke
is pedagoog  en IMH specialist en werkt voor Kinderleven als behandelaar en trainer. Ze is werkzaam geweest als manager binnen de kinderopvang, gezinscoach bij pleegzorg en Centrum Jeugd en Gezin en als gezinsbehandelaar binnen een IMH team van een GGZ instelling. Daarnaast heeft ze langere tijd in Peru gewerkt in een weeshuis met heel jonge kinderen.  
Marjon Bürer-Wilms begeleidt gezinnen middels video interactie. Ze heeft de opleidingen video interactie begeleiding (VIB) gevolgd bij Korein kenniscentrum en enkele specialisaties gevolgd. Deze methode sluit aan bij een positieve manier van kijken naar - en begeleiden van ouders en opvoeders in relatie tot het kind.
Yvonne Wetzels is office manager voor het behandelcentrum. Ze heeft voorheen bij andere zorginstellingen gewerkt en werkt nu als spin in het web bij Stichting Kinderleven. U kunt haar benaderen voor allerhande vragen. 

Martie Debije is officemanager voor het Kenniscentrum en het Opleidingscentrum. Ze heeft voorheen gewerkt bij Zorgverzekeraar VGZ. Voor alle vragen over bestellingen, trainingen, lezingen etc. kunt u bij haar terecht.  

Drs. Willemien van Lith is pedagoog, specialisatie voorlichting. Verantwoordelijk voor de website en vormgeving.
Johanna Lievense secretariële ondersteuning.

Guido Frings en Jos Kusters zijn de administratieve en financiële ondersteuning van Kinderleven.  

Het bestuur van Stichting Kinderleven

Voorzitter : Hr. Dr. Jaap van der Wal, anatoom / embryoloog
Secretaris : Hr. Eugène Wijnands, leidinggevende Lucertis
Penningmeester : Mw. Els Ruitenberg, voormalig medewerker Zonnehuizen Zeist
Lid : Mw. Erna Ponds, verloskundige, werkzaam bij de KNOVLid worden                   Materiaal                   Nieuwsbrief                      Facebook                       Inloggen