Ervaring met vroeggeboorte of moeilijke bevalling

Terwijl jij droomde over de laatste maanden in je zwangerschap en verwachtingen koesterde over een prachtig geboorteproces, is jouw baby veel eerder op de wereld gekomen. Het kan ook zijn dat jouw baby op tijd is geboren maar dat jullie samen een hele zware start hebben gehad. Dat doorkruiste niet alleen je dromen en verwachtingen, maar confronteerde je ook met de ziekenhuisrealiteit, waarin je de zorg voor je kleine kindje deels aan anderen over moest laten. Wellicht maakte je je zorgen over de gezondheid en vitaliteit van jouw baby. Je voelde je als moeder niet optimaal omdat je ziek was. Ben je de levenspartner? Dan rende je misschien heen en weer tussen je kind en je vrouw, terwijl je misschien over beiden zorgen had… Het kan een heftige gebeurtenis zijn, om ouders te worden in het ziekenhuis. Wanneer je eindelijk naar huis mag met je baby, zou je graag opnieuw willen beginnen. Maar hoe doe je dat?

Bij Kinderleven maak je samen een nieuwe start
Vol zelfvertrouwen in je kracht te komen. Dat is het belangrijkste uitgangspunt bij onze hulp. Jullie zijn daarbij als ouders net zo belangrijk als jullie baby. De ziekenhuisperiode achter je laten en een goede band met elkaar ontwikkelen, daar gaat het bij Kinderleven om.

Binnen veertien dagen heb je een eerste afspraak
We werken zonder wachtlijst. Afhankelijk van de gemeente waar je woont is bij een verwijzing van huisarts of jeugdarts onze hulp kosteloos voor jou.

Ervaringen

Net even dat extra steuntje!

"Naar mijn dochter toe kan ik duidelijker communiceren. Onze band is nog hechter geworden. Ook mijzelf heb ik betere leren kennen hierin. Ik (probeer) op de juiste manier te reageren op haar gedrag! Kijken en luisteren! Met de juiste ondersteuning, opdrachten en gesprekken zijn mijn dochter en ik al heel ver gekomen. Dank je wel! Soms heb je net even dat extra steuntje nodig. Ik raad het zeker aan! Nogmaals MERCI!"

Moeder van een kindje van 3 jaar.

Van harte aanbevolen!

"Ik ben via het consultatiebureau bij Kinderleven terecht gekomen. Samen met mijn zoontje hebben we een aantal hele fijne, leerzame sessies gehad bij Kinderleven. Het heeft me heel veel inzichten gebracht over de opvoeding en wat er in kinderen kan spelen. Vooral dat eerlijkheid zo belangrijk is. We zijn beide heel dankbaar en we staan veel rustiger en stabieler in het leven. Ik wil het alle ouders aanraden!"

Moeder van een kindje van 3 jaar.

Waarom Kinderleven?

Wat zeggen onze cliënten over ons:

N

Mijn zoontje vroeg iedere dag wanneer gaan we weer naar Kinderleven.

N

Snel opgestart en snel resultaat geboekt.

N

Perfect, ze namen de volledige tijd voor ons.

N

Door de hulpverlener is de band tussen vader en kind heel erg gegroeid en wij als gezin ook.

N

Super aardige en lieve hulpverleners, alleen maar lof.

N

Positief is de flexibiliteit en overleg over de afspraken.

Voor Kind en Ouder

Voor Verwijzers

Voor Professionals

Voor professionals

Aanmelden

Behandelingen

Blog

Opleidingen

Blogs

Webshop