Ervaring met vroeggeboorte of moeilijke bevalling

Terwijl jij droomde over de laatste maanden in je zwangerschap en verwachtingen koesterde over een prachtig geboorteproces, is jouw baby veel eerder op de wereld gekomen. Het kan ook zijn dat jouw baby op tijd is geboren maar dat jullie samen een hele zware start hebben gehad. Dat doorkruiste niet alleen je dromen en verwachtingen, maar confronteerde je ook met de ziekenhuisrealiteit, waarin je de zorg voor je kleine kindje deels aan anderen over moest laten. Wellicht maakte je je zorgen over de gezondheid en vitaliteit van jouw baby. Je voelde je als moeder ook niet optimaal, omdat je ziek was, of door de algehele situatie in het ziekenhuis. En als levenspartner rende je heen en weer tussen je kind en je partner, terwijl je misschien over beiden zorgen had… Het kan een heftige gebeurtenis zijn, om vader en moeder te worden in het ziekenhuis. Wanneer je eindelijk naar huis mag met je kindje, wil je graag opnieuw beginnen. Maar hoe doe je dat?

Bij Kinderleven maak je samen een nieuwe start
Vol zelfvertrouwen in je kracht te komen. Dat is het belangrijkste uitgangspunt bij onze hulp. Jullie zijn daarbij als ouders net zo belangrijk als jullie (premature) baby. De ziekenhuisperiode achter je laten en een goede band met elkaar ontwikkelen, daar gaat het bij Kinderleven om.

Binnen veertien dagen heb je een eerste afspraak
We werken zonder wachtlijst, dus je hebt je eerste afspraak binnen veertien dagen nadat je met ons contact hebt opgenomen. Bij een verwijzing van huisarts of jeugdarts is onze hulp kosteloos voor jou.

Ervaringen

Net even dat extra steuntje!

"Naar mijn dochter toe kan ik duidelijker communiceren. Onze band is nog hechter geworden. Ook mijzelf heb ik betere leren kennen hierin. Ik (probeer) op de juiste manier te reageren op haar gedrag! Kijken en luisteren! Met de juiste ondersteuning, opdrachten en gesprekken zijn mijn dochter en ik al heel ver gekomen. Dank je wel! Soms heb je net even dat extra steuntje nodig. Ik raad het zeker aan! Nogmaals MERCI!"

Moeder van een kindje van 3 jaar.

Van harte aanbevolen!

"Ik ben via het consultatiebureau bij Kinderleven terecht gekomen. Samen met mijn zoontje hebben we een aantal hele fijne, leerzame sessies gehad bij Kinderleven. Het heeft me heel veel inzichten gebracht over de opvoeding en wat er in kinderen kan spelen. Vooral dat eerlijkheid zo belangrijk is. We zijn beide heel dankbaar en we staan veel rustiger en stabieler in het leven. Ik wil het alle ouders aanraden!"

Moeder van een kindje van 3 jaar.

Waarom Kinderleven?

Redenen waarom onze cliënten kiezen voor ons:

N

Snel gegaan. Snel resultaat geboekt.

N

Perfect, ze namen de volledige tijd voor ons.

N

Door de hulpverlener is de band tussen vader en kind heel erg gegroeid en wij als gezin ook.

N

Super aardige en lieve hulpverleners, alleen maar lof.

N

Positief is flexibiliteit/overleg over invulling en tijd programma.

Voor Kind en Ouder

Voor Verwijzers

Voor Professionals

Voor professionals

Aanmelden

Behandelingen

Blog

Opleidingen

Agenda

Webshop