Ontwikkel je relatie met je ongeboren kind

Ben je zwanger en maak je je zorgen over de toekomst? Misschien ben je bang dat je geen goede moeder zal worden? Ben je gestresst voor wat komen gaat? Heb je eerder een kindje verloren of was de conceptie moeilijk? Misschien voel je je uitgeput?

Als aanstaande ouder kan je naast blijdschap ook veel zorgen hebben. Daardoor kun je een schuldgevoel krijgen ten aanzien van je baby.

Bij Kinderleven praten we daar met je over. De moeder en de vader zijn voor ons even belangrijk als de zich ontwikkelende baby. Want als je als ouders goed in je vel zit, heeft de baby het ook goed. Samen met jou/jullie zoeken we uit welke barrières opgeruimd mogen worden. Zodat de weg vrij is om écht van je zwangerschap en toekomstig ouderschap te gaan genieten. Wij helpen je om nù al een fijne band op te bouwen met je kind. Want dat is belangrijk, voor jou en je baby. De toekomstige ouders worden samen bij de hulp betrokken. Je relatie zal veranderen nu er een baby komt!

Binnen veertien dagen heb je een eerste afspraak

We werken zonder wachtlijst. Afhankelijk van de gemeente waar je woont is bij een verwijzing van huisarts of jeugdarts onze hulp kosteloos voor jou.

 

Ervaringen

Net even dat extra steuntje!

"Naar mijn dochter toe kan ik duidelijker communiceren. Onze band is nog hechter geworden. Ook mijzelf heb ik betere leren kennen hierin. Ik (probeer) op de juiste manier te reageren op haar gedrag! Kijken en luisteren! Met de juiste ondersteuning, opdrachten en gesprekken zijn mijn dochter en ik al heel ver gekomen. Dank je wel! Soms heb je net even dat extra steuntje nodig. Ik raad het zeker aan! Nogmaals MERCI!"

Moeder van een kindje van 3 jaar.

Van harte aanbevolen!

"Ik ben via het consultatiebureau bij Kinderleven terecht gekomen. Samen met mijn zoontje hebben we een aantal hele fijne, leerzame sessies gehad bij Kinderleven. Het heeft me heel veel inzichten gebracht over de opvoeding en wat er in kinderen kan spelen. Vooral dat eerlijkheid zo belangrijk is. We zijn beide heel dankbaar en we staan veel rustiger en stabieler in het leven. Ik wil het alle ouders aanraden!"

Moeder van een kindje van 3 jaar.

Waarom Kinderleven?

Wat zeggen onze cliënten over ons:

N

Mijn zoontje vroeg iedere dag wanneer gaan we weer naar Kinderleven.

N

Snel opgestart en snel resultaat geboekt.

N

Perfect, ze namen de volledige tijd voor ons.

N

Door de hulpverlener is de band tussen vader en kind heel erg gegroeid en wij als gezin ook.

N

Super aardige en lieve hulpverleners, alleen maar lof.

N

Positief is de flexibiliteit en overleg over de afspraken.

Voor Kind en Ouder

Voor Verwijzers

Voor Professionals

Voor professionals

Aanmelden

Behandelingen

Blog

Opleidingen

Blogs

Webshop