Wie zijn wij

Kinderleven is opgericht in 2012 met als doel informatie, preventie en vroegtijdige interventie te bieden in de eerste 1001 dagen van ouders en kind. Kinderleven heeft hiertoe een hulpverleningsaanbod ontwikkeld om een gezonde ontwikkeling en veilige hechting tussen ouder en kind te bevorderen. Het stimuleren van de liefde tussen ouders en kind ziet zij als haar belangrijkste taak, want juist het bevorderen van de onvoorwaardelijke aanname van het kind door de ouders herstelt de gedrags-en opvoedingsproblematiek van het kind: agressieve gedragsproblemen, eet- en slaapproblemen, emotionele problemen om maar een aantal vaak voorkomende problemen te noemen.

 

Ervaringen

Net even dat extra steuntje!

“Naar mijn dochter toe kan ik duidelijker communiceren. Onze band is nog hechter geworden. Ook mijzelf heb ik betere leren kennen hierin. Ik (probeer) op de juiste manier te reageren op haar gedrag! Kijken en luisteren! Met de juiste ondersteuning, opdrachten en gesprekken zijn mijn dochter en ik al heel ver gekomen. Dank je wel! Soms heb je net even dat extra steuntje nodig. Ik raad het zeker aan! Nogmaals MERCI!”

Moeder van een kindje van 3 jaar.

Van harte aanbevolen!

Ik ben via het consultatiebureau bij Kinderleven terecht gekomen. Samen met mijn zoontje hebben we een aantal hele fijne, leerzame sessies gehad bij Kinderleven. Het heeft me heel veel inzichten gebracht over de opvoeding en wat er in kinderen kan spelen. Vooral dat eerlijkheid zo belangrijk is. We zijn beide heel dankbaar en we staan veel rustiger en stabieler in het leven. Ik wil het alle ouders aanraden! 

Moeder van een kindje van 3 jaar.

Waarom Kinderleven?

Daarom kiezen onze cliënten kiezen voor ons:

N

Snel resultaat geboekt.

N

Perfect, ze namen de volledige tijd voor ons.

N

Door de hulpverlener is de band tussen vader en kind heel erg gegroeid en wij als gezin ook.

N

Superaardige, lieve hulpverleners, alleen maar lof.

N

Positief is flexibiliteit/overleg over invulling en tijd programma.

Voor Kind en Ouder

Voor Verwijzers

Voor Professionals

Voor professionals

Aanmelden

Behandelingen

Blog

Opleidingen

Agenda

Webshop