Als ouders zitten jullie niet op één lijn

Samen partners worden is één, maar samen ouders worden is echt een hele nieuwe stap. Jullie komen uit verschillende gezinnen, waar je verschillende dingen geleerd hebt van je eigen ouders over ouderschap. De verwachtingen die jullie van elkaar hebben in de ouderrol komen soms niet uit. Je had  misschien gedacht dat je man heel anders zou ‘vaderen’ dan hij doet. Of dat je vrouw naast het moederschap meer tijd en ruimte voor jou als partner zou hebben.

Soms vraagt het ouderschap alle ruimte en is er geen plaats meer voor het partnerschap. Ook dat kan opbreken in de relatie. Wanneer er spanningen komen, reageren kinderen daarop. Ze leiden de aandacht af of tonen heftige emoties.

Hoe fijn is het als jullie samen uitzoeken hoe je als partners én als ouders met elkaar in balans kunt komen. Daar heeft het hele gezin voordeel van.

Kinderleven is  daarbij een professionele gesprekspartner.

Binnen veertien dagen heb je een eerste afspraak

We werken zonder wachtlijst afhankelijk van de gemeente waar je woont is bij een verwijzing van huisarts of jeugdarts onze hulp kosteloos voor jou.
Zoek je hulp?

Ervaringen

Net even dat extra steuntje!

"Naar mijn dochter toe kan ik duidelijker communiceren. Onze band is nog hechter geworden. Ook mijzelf heb ik betere leren kennen hierin. Ik (probeer) op de juiste manier te reageren op haar gedrag! Kijken en luisteren! Met de juiste ondersteuning, opdrachten en gesprekken zijn mijn dochter en ik al heel ver gekomen. Dank je wel! Soms heb je net even dat extra steuntje nodig. Ik raad het zeker aan! Nogmaals MERCI!"

Moeder van een kindje van 3 jaar.

Van harte aanbevolen!

"Ik ben via het consultatiebureau bij Kinderleven terecht gekomen. Samen met mijn zoontje hebben we een aantal hele fijne, leerzame sessies gehad bij Kinderleven. Het heeft me heel veel inzichten gebracht over de opvoeding en wat er in kinderen kan spelen. Vooral dat eerlijkheid zo belangrijk is. We zijn beide heel dankbaar en we staan veel rustiger en stabieler in het leven. Ik wil het alle ouders aanraden!"

Moeder van een kindje van 3 jaar.

Waarom Kinderleven?

Wat zeggen onze cliënten over ons:

N

Mijn zoontje vroeg iedere dag wanneer gaan we weer naar Kinderleven.

N

Snel opgestart en snel resultaat geboekt.

N

Perfect, ze namen de volledige tijd voor ons.

N

Door de hulpverlener is de band tussen vader en kind heel erg gegroeid en wij als gezin ook.

N

Super aardige en lieve hulpverleners, alleen maar lof.

N

Positief is de flexibiliteit en overleg over de afspraken.

Voor Kind en Ouder

Voor Verwijzers

Voor Professionals

Voor professionals

Aanmelden

Behandelingen

Blog

Opleidingen

Blogs

Webshop