Je wilt alles weten over veilige en onveilige ouder-kindrelaties

In je werk zie je ouders samen met hun kinderen. Sommige ouder-kindinteracties geven je een goed gevoel. Je ziet dat ouders en kind van elkaar houden. Soms heb je dat gevoel minder sterk, je twijfelt. Door feitelijk gedrag wat je waarneemt of door een meer of minder grijpbaar gevoel. Vraag jij je dan af of dit iets zegt over hechting tussen ouder en kind? Vraag je je af of je kijkt naar een incident of naar een patroon in de ouder-kindrelatie? Schat je in dat het gedrag van een kind ‘normaal’ is of een uiting is van een onveilige relatie? Wat kun jij er dan als professional aan doen?

Je wilt zo vroeg mogelijk kunnen bijsturen. Vroeg begonnen is veel gewonnen. Want in een veilige verbinding met zijn ouders ontwikkelt het kind een blauwdruk voor geluk. Daar ligt de basis voor een veilige hechting. Tegelijkertijd wil je voorzichtig zijn. Je wilt ouders niet onzeker maken of hen tegen je in het harnas jagen. Wat betekent dit voor je timing en wat kun je werkelijk als professional doen? 

Kinderleven heeft de laatste kennis over en interventies in ouder-kindrelaties om met jou te delen. Wil jij je expertise over veilige en onveilige ouder-kindrelaties vergroten? Vraag meer informatie via onderstaande button.

Ervaringen

Quotes van cursisten

‘De verbindingstaal is indrukwekkend prachtig!’

‘Heel leerzaam, veel eyeopeners, elke JGZ-er zou deze coaching moeten doen!’

Van harte aanbevolen!

‘Bijna terloops wordt de meest interessante informatie gedeeld. Op het puntje van mijn stoel!’ 

Waarom Kinderleven?

Daarom kiezen onze cursisten kiezen voor ons:

N

Deskundig in theorie en praktijk.

N

Gaat de diepte in over taal en hechting.

N

Praktisch toepasbaar.

N

Boeiend, inspirerend en motiverend.

N

De kracht van verbindingstaal en hartentaal.

Voor Kind en Ouder

Voor Verwijzers

Voor Professionals

Voor professionals

Aanmelden

Behandelingen

Blog

Opleidingen

Blogs

Webshop