Coaching

Individuele coaching

Na het volgen van de basistraining Focus op hechting kan de professional individuele coaching aanvragen. De kosten zijn 100 euro per uur, ex BTW. Individuele coaching wordt in Maastricht gegeven, telefonische coaching behoort ook tot de mogelijkheden. Aanvragen via behandelcentrum@stichtingkinderleven.nl

Coaching in een groep

De coaching-bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen die (ook in het verleden) de Basistraining (voorheen JGZ training) Focus op Hechting gevolgd heeft of gaat volgen. Zij ontvangen na de inschrijving een factuur die vooraf voldaan moet zijn. Je kunt je per keer via het inschrijfformulier opgeven en ontvangt dan een bevestiging. Er kunnen maximaal 8 mensen deelnemen om iedereen de kans te geven de eigen case uitgebreid in te brengen.