Neem contact op met Kinderleven

Contactgegevens

Kinderleven

Wethouder van Caldenborghlaan 43
6226 BS Maastricht
043 3101650
info@stichtingkinderleven.nl

Behandelcentrum

info@stichtingkinderleven.nl
IBAN:  NL40ABNA04483736 10
KVK Behandelcentrum: 54945917

 

 

Aanmelden voor een behandeling

Klik op onderstaande button om je kind aan te melden voor een behandeling in ons behandelcentrum.

Contactformulier

  Neem contact op

  Ervaringen

  Van harte aanbevolen!

  Ik ben via het consultatiebureau bij Kinderleven terecht gekomen. Samen met mijn zoontje hebben we een aantal hele fijne, leerzame sessies gehad bij Kinderleven. Het heeft me heel veel inzichten gebracht over de opvoeding en wat er in kinderen kan spelen. Vooral dat eerlijkheid zo belangrijk is. We zijn beide heel dankbaar en we staan veel rustiger en stabieler in het leven. Ik wil het alle ouders aanraden! 

  Moeder van een kindje van 3 jaar.

  Meer vertrouwen in het moederschap

  "De hulp bij Kinderleven heeft mij meer vertrouwen gegeven in het moederschap en in de band tussen mij en mijn kind. Dat is voor mij heel waardevol geweest."

  Ze voelden mijn nood aan hulp meteen aan

  Ik kon vrijwel direct worden geholpen. Zowel met sessie op de praktijk als thuis in het gezin. Het gehoord worden en iemand die eindelijk de hand kon uitreiken voelde al als een enorme opluchting. Zonder te veroordelen of je aan te geven wat je verkeerd doet, maar werken vanuit jezelf. En puur door je andere inzichten te geven. De inzichten die ik heb opgedaan tijdens onze sessies met de hulpverlener neem ik mijn leven lang mee.

  Jullie verrichten mooi werk, ik zal het met trots voortzeggen.

  Fijn om iemand naast ons te hebben

  Onze dochter had moeite met zowel inslapen als doorslapen.Wanneer we haar in bed legden werd ze vaak weer wakker en konden we weer van vooraf aan beginnen. Dit heeft bijna een jaar geduurd. We hebben twee keer hulp gekregen die alleen gebaseerd was op gesprekken, zonder resultaat. Daarom hadden wij onze twijfels toen we terecht kwamen bij Kinderleven. Toch hebben we het een kans gegeven. En dit keer met goed resultaat! Het was fijn om iemand naast ons te hebben die ons ondersteunde echt op het moment zelf. Vaak waren dit (kleine) tips die grote veranderingen hebben gebracht.We hebben de begeleiding zeer prettig ervaren. Onze slaapcoach was erg betrokken, meedenkend en duidelijk. Echt begeleiding op maat!

  Voor alle ouders die twijfelen aan een slaapcoach/thuisbehandelaar: geef het een kans en gewoon doen, jullie zullen er zeker baat bij hebben! 

  Ouders van een dochtertje van 1,5 jaar

  Structuur en rust terug gekregen

  Via het premature nazorg bureau in contact gekomen met Kinderleven. Onze tweeling werd na een moeizame zwangerschap met 28 weken geboren. Een onstuimige, ingrijpende en zorgelijke tijd volgde. Kinderleven hielp ons om weer meer structuur en rust terug te krijgen in ons leven als gezin en bood ondersteuning bij het verwerkingsproces na deze moeilijke periode. Professionaliteit, integriteit en vertrouwen staan voorop. Alles wordt goed overlegd en op elkaar afgestemd. Er is aandacht voor het hele gezin. We hebben zowel de sessies bij Kinderleven zelf als de coaching in de thuissituatie als enorm prettig ervaren. 

  Ouders van een tweeling. 

  Waarom Kinderleven?

  Redenen waarom onze cliënten kiezen voor ons:

  N

  Deskundig en betrouwbaar.

  N

  Open in contact en zonder oordeel.

  N

  Direct naar de kern van de problematiek.

  N

  Snelle verbetering merkbaar.

  N

  Hele gezin betrokken.

  Voor Kind en Ouder

  Voor Verwijzers

  Voor Professionals

  Voor professionals

  Aanmelden

  Behandelingen

  Blog

  Opleidingen

  Blogs

  Webshop